En emosjonell dag.

Kommentarer (1) 27. juni, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Det står en bukett røde roser på mitt bord… gitt med hjerte, varme og glede. Det var i alle fall mitt intrykk av hva personalet på gamlejobben formidlet da vi hadde avskjed i lunchen i går. Det ble mye tårer, latter, og de tok seg tid til en lengre lunch i går.

Sjelden har så mange fra kontoret stukket innom på en dag forå slå av en prat, sjelden har jeg fått så mange klemmer, og da fra mennesker jeg ikke har følt at jeg har nådd helt inn til, og sjelden har jeg hørt så mange flotte ord om meg selv.

Jeg slutter jobben min etter bare 1,5 år, valget var tungt da jeg både trivdes i jobben og sjelden hatt så mange fantastiske kollegaer. Måtte ta dette valget så min sønn fikk en mer oppegående mamma: jobben var mentalt tung, lange dager og når da pendlingen gjorde ting både vanskelig og langdryg, så var det bare ett valg jeg måtte ta. Nå kan kanskje sønnen min få en mamma som orker litt mer.

Jeg slutter i jobben med viten om at jeg kommer til å bli savnet.

Jeg slutter jobben og etterlater meg et ettermæle der jeg blir sett på som arbeidssom, snill, engasjert, standhaftig, og en jente det ikke finnes noe vondt i.

Sjefens siste ord før hun gikk for dagen på fredag: Jeg skulle virkelig ønske du ble!

Jeg kommer til å savne jobben og menneskene. Uten tvil. Men jeg gjemmer dem i hjertet og i minnet, og tar dem med på veien videre.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

 • 1. rajobr  |  27. juni, 2010 at 10:56

  Sender deg noen stjerner. Av og til må man ta valg som er vanskelig. Men å velge tid til sine egne barn vil vel alltid være rett.
  Ha en fin ag.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Takk for stjerner. Ja noen ganger må man bare gjøre som man ser man må, selv om det for egen del gjør at man mister noe verdifullt. Jeg velger å gjemme denne opplevelsen i hjerte og hode, og ta dem med på veien. Vil ikke vært dem foruten. Jeg velger også å se det slik at jeg trolig vil få noe like verdifullt istedetfor det jeg gir opp. God søndag til deg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00