Ut i verden, sies det…

Kommentarer (1) 29. juni, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

… den kommer ikke bankende på din egen dør, har jeg blitt fortalt. Det stemmer nok. Men hadde den kunnet kommet bankende på døren, så hadde den nok hatt vanskelig for å finne frem. Bor øverst i ett privathus, uten egen inngangsdør og ringeklokke. Jeg har av og til lurt på om sted og situasjon har gjort at verden bare står på dørstokken, usikker på om den skal banke på og invitere seg inn.

Min lille verden består av min sønn og meg, en rotte, en kanin, og to akvarium med overproduktive fisker. Venner? Joda har da det også, men de fleste bor ikke her jeg bor. Det er ikke så lett å komme innpå folk i byen her jeg har bodd i 4 år. Jeg benytter tiden til å høre musikk, lese bøker, dille på nett, holde meg langt unna sosiale nettsteder utenom bloggen og fjesboka, og jeg forsøker å trene og å gå litt på fjellet. Jeg elsker elefanter, sneiler og drager.

Jeg har tre favorittbobler som jeg liker å være i: den ene er jeg i når jeg hører musikk, den andre når jeg går på fjellet og hører og opplever naturen så den går helt inn i sjela, og den tredje har jeg når jeg oppdager verden gjennom fotolinsa. Jeg har en ett paralelt liv også vil jeg si: jeg har en utrolig livlig fantasi som kommer frem når jeg sover. (Det kan jeg love er både spennende, morsomt og slitsomt)

Jeg gruer litt for disse 14 dagene uten min sønn, vet det blir mye alenetid. Alenetid er noe jeg til vanlig setter stor pris på, men 14 dager, det blir for mye av det gode. Det blir noen kafeturer, noen fjellturer, helt sikkert en lang biltur, noen fototurer, gåturer, tur på treningsstudio. Så da er noe av tiden fylt opp. Ferietiden er mye dødtid, alle drar jo hit og dit.

Vel, jeg trives heldigvis i eget selskap :D   Får høre på musikken min, lese litt bok og fag,  se litt film, oppleve naturen på flere vis, jobbe litt med samvittigheten og treninga mi, så går vel disse 2 ukene som i en røyk.  Så får veden bare stå på dørstokken og vente litt til, til jeg får tatt noen valg som gjør at verden finner det for godt å banke på og invitere seg inn. Her jeg bor nå er det litt vanskelig.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  • 1. Leppa  |  30. juni, 2010 at 00:39

    ja du… tenkt på å reise? kan jo ta en sving å treffe nye mennesker… gå på fornöyelsespark å få barnedosen ganger oppmot tusen… ja du veit sikkert om slike steder ..om ikke vet jeg
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jo, kunne tenkt meg både til Tusenfryd og andre steder, men når jeg må bruke feriepengene til å betale regninger i august med pga jobbytte , så blir det en rolig hjemmeferie i år. Skal heller ta igjen til fulle neste år. Har planen klar, gjenstår bare å gjennomføre.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00