Skybrudd

Kommentarer (1) 30. juni, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Ett skybrudd truet med å gjøre klærne som hang ute til tørk våte i dag, rakk akkurat å redde dem inn igjen. Viktig å få rette klærne tørre til min sønn skal avgårde på tur. Har pakket med hjerte og varme i dag, så han ikke skal mangle noe, og slik at han vet at mamma fortsatt er der når han er borte.

Ellers har dagen blitt forsøkt brukt til noe nyttig, som klesvask, rydding, og litt jobbing i forhold til nye jobben. Men kan ikke si jeg har vært effektiv. Om det var været som gjorde det: lummert, varmt og med ett pluttselig skybrudd. Da skybruddet kom hadde jeg sykt lyst ut å gå, men jeg har en liten venn som tror han ikke er vanntett, så vandring i regn får jeg vente med til mine 14 dager i frihet. Med min flaks så kommer der ikke ett eneste skybrudd når jeg er alene.

Jeg brukte en liten stund på å regne sammen summene brukt på butikker i Juni, og jeg grøsser ved tanken på hvor mye som ble brukt på snop, junk og å spise ute. Ikke vanlig å bruke så mye, men har villet kose meg sammen med guttungen, la han få oppleve restauratner og slikt. Fikk meg en kalddusj da ja. Nok ett skybrudd.

Loppa mi ligger og sover, har vært inne å ruska han i håret en gang alt. har en rotte løs på ene sofaen, og kaninen løs på den andre. Har vært å mata de 19 fiskeynglene for 4 gang i dag. Så alle barna har det bra. Så nå skal jeg bare sitte på sofaen og ha dårlig samvittighet over pengene jeg har brukt på lite annet enn å øke populasjonen av cellulitter. Jaja, overlever nok det også, og så får jeg satse på at det ansporer til noen flere fjellturer og en og annen tur i treningsstudio.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

 • 1. rajobr  |  30. juni, 2010 at 09:08

  Ikke ha dårlig samvittighet for brukte penger. Gjort er gjort! Dere koste dere sikkert. Så får du heller spare litt senere.
  Jeg var ute med hundene da skybruddet kom her. Var våt inn til skinnet, men friskt det var det.
  Ha en flott dag i dag.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ja jeg unner meg det når jeg kan, for jeg har alltid, fra jeg var liten, hatt en vanskelig økonomisk situasjon. Har endelig klart å komme meg dithen at penger ikke er det store problemet lenger, nå er det andre ting som dominerer. Derfor både koser jeg meg med at jeg har brukt penger, og samtidig får bakoversveis fordi jeg til vanlig er ganske forsiktig av meg.
  Deilig å komme ut for et skybrudd :D Kose deg du også.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00