Nok en dag i ferien over…

Kommentarer (2) 23. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Og jeg må si at det har vært en fin dag.

Vi avleverte Gojenta hos sin far etter å ha hatt henne her i tre dager, og så dro vi til hennes mor for å hjelpe til med flytting/vasking/ maling. Så i dag har vi malt rom. Minien dro opp til  mine foreldre som bor i nærheten av min gode venninne, og fikk seg deilig torskemiddag (spiste så han fikk vondt i magen) og så var han og bestefar i elva så han fikk håva en god rugg.

Hjem igjen så hadde vi med oss to hamstere som skal være med oss i to uker på ferie :D . Vel hjemme så la vi oss på sofaen under teppe, Ruskemusa var med oss, vi såg film og kosa oss med popkorn. Vi såg “Det levende slottet”- utrolig fasinerende film. Deretter ville ikke Minien legge seg, ville ha mer kos. Så da ble det reality med “først på ulykkesstedet” og “trafikk offer”… han spør og graver og jeg benytter sjansen til å banke inn litt vett ang å utvise fornuft i trafikken . Vi har ofte samtaler når vi kjører bil og vi ser utvettig kjøring, diskuterer kjøreregler osv, og da er det greit at han faktisk får se hva som kan skje. Hans ord i kveld var at han håpte på han aldri kom til å oppleve noe slikt. Han er samvittigheten min i bil, og er rask til å påpeke om jeg kjører litt for fort eller er treg med å ta på sikkerhetsselen ( hvilket jeg forøvrig ALLTID bruker).  Vi diskuterte reklamen til Veivesenet her om dagen, den om å kjøre i 80 kmt i stedet for 90 kmt, og hva man vant på det. Han får så klart ikke se brutale ting, da skifter jeg kanal.

Kvelden ble avsluttet med at vi egentlig var ganske enige vi to om at vi hadde det veldig bra sammen. Slikt varmer ett mammahjerte :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 • 1. Birgit_  |  23. juli, 2010 at 02:19

  Koselig å lese :-)
  Man må bruke tiden når de er så små enda at de tar seg tid til å lytte til det man har å si. Senere blir de så travle at ting går inn ene øret og ut det andre. Men de husker heldigvis de formaningene som ble skjeet inn tidligere, så det er ikke fånyttes likevel, selv om det kan se slik ut noen ganger ;-)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ja, jeg håper jeg får lagt ett godt grunnlag for å si det slik. Gi han informasjon som kan ligge å godgjøre seg til han skal ut i den vide verden selv. Så får jeg bare håpe han bruker det han kan og vet på en vettig måte.
  Liker slike kvelder.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 2. BusybodyGirl  |  23. juli, 2010 at 15:34

  Koselig lesing dette :) Det er ofte de hverdagslige tingene som betyr mest.
  Jeg synes slike øyeblikk med hu lille her hjemme, er gullkorn ;)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  ja man kan koste på seg så mye man bare vil, men det er som du sier de små tingene i hverdagen som man husker best :D God helg til deg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00