En superhappy Ruskemus.

Kommentarer (1) 29. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Minien og jeg har vært på vift i hele dag, og når vi kom hjem litt over 23 i kveld, så var der en søt liten krabat som var kjempehappy over at vi endelig var hjemme igjen. Vi hadde vært i annen by, smakt på nye smaker, fått på oss nye lukter, og vi hadde vært på koselig besøk hos en flott dame og hennes familie og spist god grillmat og kost med dyra til familien. Så der var en liten venn som hadde mye å utforske på både Minien og meg når vi kom hjem og slapp henne ut.

Nå sitter vi på sofaen, Ruskemusa og jeg, side ved side: hun slumrer og klør seg litt, vasker seg, og jeg roer ned etter dagen, surfer på bloggen, og kjenner at dagen har vært god.

I byen vi var i fikk Minien nye klær: en bukse, genser og jakke. Han fikk lypsyl som smakte rød fanta, jeg fikk en som smakte Coca Cola. Nam. Vi spiste på BurgerKing, og vi var innom på en dyrebutikk og hilste på en villere utgave av Ruskemusa. De var helt gale, prøvde å bite og klore til seg fingrene våre. Vi ble mer eller mindre sjokkert over dette, og tenkte på den gode , søte og snille Ruskemusa. Vi ble begge to akutt rammet av savn etter henne :D

På vei hjem skulle vi besøke en meget flott dame og hennes familie, og det ble disket opp med god grillmat, og deilige jordbær og bringebær med krem og sjokoladekake til dessert. Var god og mett, og vi ble sittende på verandaen og prate i noen timer. Koselig var det. Minien fikk spille spill, satt og prata med oss, lekte med pusen og koste med marsvinet.

Vi tok lengste veien hjem og var hjemme 23. 15. Da ble det to runder med Othello på sengekanten, rett og slett fordi vi hadde lyst. Han vant begge ganger. Nå sover han dypt og godt, og er klar for å reise til sin bestemor i morgen.

Nå skal jeg sitte oppe lit til før jeg tusler i seng, kjenner jeg er litt trøtt i kveld til en forrandring.

Natta :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

 • 1. tuttilutt  |  29. juli, 2010 at 09:28

  Ruskemusa ble nok glad når dere kom hjem, og det er nok viktig å sosialisere rottene fra de er små.
  Dere hadde en ny kosedag og slikt er viktig, dere klarer å finne gleder i det meste :)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Hun var helt i ekstase :D Gode Ruskemusa, fin hun, og godt selskap. Ja vi er flinke til å kose oss og ha det fint sammen. Det er virkelig ikke noe problem sammen med Minien :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00