En morgen gryr..

.. det er lave skyer og lett regn. Klokken er nå 05.15, og jeg har sett kvelden komme, gli over i natt, og så til morgen.Har hatt altandøren åpen, sett regnet mot ruten.

Jeg var ikke trøtt i går kveld når Mord og Mysterier var ferdig, og filmkvelden min ble slett ikke som planlagt. I stedet for BBC’s store satsing “Stolthet og fordommer” på seks timer, så ble det “Shindlers Liste” og ” Passion of the Christ”.

Mer grusomme, men vakre, filmer skal man lete lenge etter. Gråt som en liten unge flere ganger i løpet av begge filmene, men kan ikke la være å la meg forføre av fortellerkunsten i desse filmene…

Sitter på sofaen enda, Ruskemusa har tatt kveld under teppet her vedsiden av meg, og jeg føler sterk trang til å se på noe mer oppløftende.. Finner fram “Love Actually” skal se den nå.. så får vi se hva jeg finner på etterpå.

Så får dere ha god morgen når dere våkner :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (4) 31. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

En superhappy Ruskemus.

Minien og jeg har vært på vift i hele dag, og når vi kom hjem litt over 23 i kveld, så var der en søt liten krabat som var kjempehappy over at vi endelig var hjemme igjen. Vi hadde vært i annen by, smakt på nye smaker, fått på oss nye lukter, og vi hadde vært på koselig besøk hos en flott dame og hennes familie og spist god grillmat og kost med dyra til familien. Så der var en liten venn som hadde mye å utforske på både Minien og meg når vi kom hjem og slapp henne ut.

Nå sitter vi på sofaen, Ruskemusa og jeg, side ved side: hun slumrer og klør seg litt, vasker seg, og jeg roer ned etter dagen, surfer på bloggen, og kjenner at dagen har vært god.

I byen vi var i fikk Minien nye klær: en bukse, genser og jakke. Han fikk lypsyl som smakte rød fanta, jeg fikk en som smakte Coca Cola. Nam. Vi spiste på BurgerKing, og vi var innom på en dyrebutikk og hilste på en villere utgave av Ruskemusa. De var helt gale, prøvde å bite og klore til seg fingrene våre. Vi ble mer eller mindre sjokkert over dette, og tenkte på den gode , søte og snille Ruskemusa. Vi ble begge to akutt rammet av savn etter henne :D

På vei hjem skulle vi besøke en meget flott dame og hennes familie, og det ble disket opp med god grillmat, og deilige jordbær og bringebær med krem og sjokoladekake til dessert. Var god og mett, og vi ble sittende på verandaen og prate i noen timer. Koselig var det. Minien fikk spille spill, satt og prata med oss, lekte med pusen og koste med marsvinet.

Vi tok lengste veien hjem og var hjemme 23. 15. Da ble det to runder med Othello på sengekanten, rett og slett fordi vi hadde lyst. Han vant begge ganger. Nå sover han dypt og godt, og er klar for å reise til sin bestemor i morgen.

Nå skal jeg sitte oppe lit til før jeg tusler i seng, kjenner jeg er litt trøtt i kveld til en forrandring.

Natta :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (1) 29. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Sove på jordbæreng..

..det skal jeg i natt.

Kjøpte i går nytt sengesett med jordbær på, var så deilig og friskt at jeg måtte bare ha. Hjem og vaske og henge ut til tørk, og i dag ble jeg å legge det på senga. Så nå gleder jeg meg til soltørket jordbæreng. Tenker jeg kommer til å sove godt.

Refleksjoner over dagen…nok en flott dag i dag, føler jeg har vært bortskjemt med det siste tiden, og det føles godt. Kafetur og venninneprat i noen timer, klem av en liten venn som fikk 100 kr å bruke på lekebutikk, biltur med fotoapparatene klare…Rakk hjem før regnet kom og fikk tatt inn klesvasken som hang ute. God middag, film, kos på sofaen.

Fikk sms med faren til Minien, om vi hadde planer eller om han kunne få låne Minien fra torsdag til lørdag. Jeg spør hvorfor, forteller at vi har planer, men at de kan endres på. Han ringer, hvilket er sjelden, og sier at Miniens vesle halvbror er litt enklere å ha med å gjøre hos besteforeldrene om Minien er med på turen. Far skal på jobb offshore igjen onsdag, og bonusmamman skal jobbe turnus og natt. Jeg sier at det er greit for meg så lenge gutten selv vil, de snakker sammen, og blir enig om at han vil det. Jeg snakker mer med min eks, og vi avtaler at han kontakter meg om hvordan vi skal gjøre det torsdag. Så takker han for hjelpen, og vi legger på. Jeg sitter igjen med en underlig følelse, en god en, en fornøyd følelse ut fra hvordan vi har det som to familier om en gutt.

Rett og slett en god dag.

Her var det flott må dere tro.. nydelig utsikt.

Her var det flott må dere tro.. nydelig utsikt.

IMG_9221resised

En liten fin sti opp til fyrtårnet :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (3) 28. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Gullfunn for dagen :D

Minien og jeg var på lang biltur i dag: vi brukte 7 timer, stoppet flere plasser og tok bilder, så på ting og tang, og på ett av stedene så hadde vi piknik med teppe og mat. Det syns Minien var stas, spiste flere brødskiver på rappen. Så la vi oss ned på teppet og bare hørte på lydene, det var deilig.

Minien spurte om vi ikke kunne ha piknik flere ganger, og det sa jeg vi kunne. Da skulle vi også ha med litt annen kosemat, og litt kaker, kjeks, og annet snadder. Han ville veldig gjerne gjøre dette også neste år, så da får vi prøve på det.

Jeg blir så glad når han ytrer slike ting, for da vet jeg at jeg gir han noe som han setter pris på :D

Vi var innom pappan til Mini også, og da ble det en lang fin prat der med mye latter fra både min side og Minien sin side. Jeg er glad for at vi er venner selv om vi ikke lenger er kjærester. Tror det gjør godt for gullet vi skapte sammen.

Noen blinkskudd for dagen :D

En av de mange fergene vi måtte ta i dag :D

En av de mange fergene vi måtte ta i dag :D

En sjøku?

En sjøku?

Den likte seg i alle fall godt i sjøkanten :D

Den likte seg i alle fall godt i sjøkanten :D

Et vakkert skue :D

Et vakkert skue :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (4) 25. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Jeg lurer på….

Sitter her på sofaen, det er mørkt ute, tv’n står på lavt. Ruskemusa holder meg med selskap.

Tankene snurrer om siste dagers flotte opplevelser med Minien, en samtale med en gammel venninne, og jobben som jeg skal til på om en uke.

Har det veldig flott som alene med min sønn, vi koser oss veldig sammen, mangler ikke noe av nødvendighet, og jeg tenker som så at han får mye med meg slik som han ikke ville fått dersom vi var flere.

Men så tenker jeg på hun venninna mi, den andre som fant seg kjærste på nett, er gravid nå, og skal ha vinterbryllup om vel ett år. Jeg kjenner på det at jeg gjerne skulle oppleve slikt, skulle gjerne gitt meg selv og min sønn en større familie, samhold, til hørighet i større grad enn det jeg egenhendig kan gi slik ting er nå. Jeg såg for meg da jeg var yngre at jeg skulle være en del av en storfamilie, minst tre barn, kanskje ett lite småbruk slik at vi kunne ha en del dyr, en yrende hage og nok av tumleplass. Jeg tenker på den jobben jeg skal til på om en god uke: jobbe på småbarnsavdeling, der jeg får være sammen med mange små gode engler, se par komme og levere og hente, tilsynelatende lykkelige.

Jeg lurer på hvilke tanker dette vil gi meg om meg og min situsajon. Singel på 7 året nå, har hatt noen forhold, men blir veid for lett i noen av dem, og veier andre for lett i de andre forholdene. Det ligger liksom aldri skikkelig tilrette for at jeg skal få oppleve det å være i et gjensidig forhold. Jeg lurer på hvilke tanker det vil bringe meg om meg selv: jeg som lar hybelkaninene bli til de blir mer som hybelkuer, jeg som ikke bryr meg om Ruskemusa gnager hull i sofaen min, jeg som tar i mot rikeslig med feriedyr uten å avklare det med husverten først, og jeg som kan sitte oppe hele natta. Jeg som elsker regnet og mørketida, som faller helt i staver når jeg hører på hjertemusikken min, jeg som ikke bryr meg om det ikke ser ut rundt meg når jeg holder på med en eller annen hobby, og jeg som er helt henført av japanske tegnefilmer med sjel.

Jeg lurer på om jeg kommer til å lure på om det er håp for meg.  Jeg lurer på om  jeg kommer til å oppdage svakheter og hull hos meg selv. Jeg lurer på om jeg kommer til å bli en slik gal, gammel kattedame. Jeg er ganske så spent ja, og jeg tenker nok mer på denne nye jobben enn jeg egentlig tenker over, for jeg drømmer veldig om små barn for tiden.

Jaja om 14 dager har jeg vel gjort meg noen tanker om dette.

God søndag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (3) 25. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

For en fantastisk dag :D

Sommeren kom med brask og bram her i dag, sol, varmt og bare nydelig vær. Minien og jeg hadde en fortreffelig dag sammen i sola, brukte fem timer på et akvarie. Vi var helt enige vi to om at vi virkelig kunne kunsten å kose oss sammen, trives godt i hverandres selskap :D

Vel hjemme såg vi film, Porko Rosso, og spiste potetgull med dipp, sjokolade og drakk brus. Koste oss på sofaen gjorde vi :D

Kan ikke si annet enn at dagen har vært perfekt.

Noen bilder fra dagen vår :D

IMG_9031resised

Vakkert sant?

Noen flotte pingviner :D

Noen flotte pingviner :D

IMG_8915resised

Var vakkert inne også når sola titta inn slik.

Moooooodig dykker :D

Moooooodig dykker :D

God helg !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 24. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Nok en dag i ferien over…

Og jeg må si at det har vært en fin dag.

Vi avleverte Gojenta hos sin far etter å ha hatt henne her i tre dager, og så dro vi til hennes mor for å hjelpe til med flytting/vasking/ maling. Så i dag har vi malt rom. Minien dro opp til  mine foreldre som bor i nærheten av min gode venninne, og fikk seg deilig torskemiddag (spiste så han fikk vondt i magen) og så var han og bestefar i elva så han fikk håva en god rugg.

Hjem igjen så hadde vi med oss to hamstere som skal være med oss i to uker på ferie :D . Vel hjemme så la vi oss på sofaen under teppe, Ruskemusa var med oss, vi såg film og kosa oss med popkorn. Vi såg “Det levende slottet”- utrolig fasinerende film. Deretter ville ikke Minien legge seg, ville ha mer kos. Så da ble det reality med “først på ulykkesstedet” og “trafikk offer”… han spør og graver og jeg benytter sjansen til å banke inn litt vett ang å utvise fornuft i trafikken . Vi har ofte samtaler når vi kjører bil og vi ser utvettig kjøring, diskuterer kjøreregler osv, og da er det greit at han faktisk får se hva som kan skje. Hans ord i kveld var at han håpte på han aldri kom til å oppleve noe slikt. Han er samvittigheten min i bil, og er rask til å påpeke om jeg kjører litt for fort eller er treg med å ta på sikkerhetsselen ( hvilket jeg forøvrig ALLTID bruker).  Vi diskuterte reklamen til Veivesenet her om dagen, den om å kjøre i 80 kmt i stedet for 90 kmt, og hva man vant på det. Han får så klart ikke se brutale ting, da skifter jeg kanal.

Kvelden ble avsluttet med at vi egentlig var ganske enige vi to om at vi hadde det veldig bra sammen. Slikt varmer ett mammahjerte :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 23. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Hmm…

Klokka er 4 på natta om 2 minutt, og jeg er lys våken enda. Datan har hylt på å få laddet batteri for andre gang nå i kveld, har alt vært gjennom en runde med oppladding før i kveld. Kanskje jeg skal ta hintet og gå å legge meg?

Jeg og Ruskemus har det egentlig fint her på sofaen,driver med ett forsøk om jeg får henne til å tisse og bæsje på toalettpapir lagt ut på strategiske steder i sofaen. Til nå går det overraskende bra. Fiskene ser ut til å stortrives i nytt vann… ser de jobber med å svømme motstrøms til vannstrømmen som pumpa sender ut med nyvunnet styrke. Er moro å se hvordan atferden endrer seg når man endrer på omgivelsene der nedi.

Nei nå tror jeg at jeg skal sette Ruskemusa i buret: hun går løs på dataledningen her. Tror kanskje hun kan være litt sulten :D   Og så skal jeg se om ikke regnet får  lullet meg i søvn også i natt. Har vært en deilig kveld : har hørt tegnet sildre hele tiden. Deilig.

Natta, eller god morgen, alt ettersom :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 22. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Se der ja…

… Det var andre boller.

Etter siste dagers motgang så ser det endelig ut til at vinden har snudd, og det til tross for massedød i ene akvariet. Snodige greier det der, er ikke så lenge siden jeg bytta vann på akvariet, men plutselig så var der 5 døde fisk der. Var en plante som ikke var helt ok, så den hadde nok noe med det å gjøre. Så da ble det vannbytte  på barna mine. De ser ut til å trives bedre nå ja :)

Ellers så har vi vært på lekeland i 4 timer i dag, Minien, Frøkna og jeg. De lekte og jeg leste fag. Fikk da lest litt, og de små fikk rent av seg litt energi. Hjemme igjen ble det pizza fra Pizzabakeren og film: Katteprinsen. Det er en søt og morsom film. Så ble de to å leke med pokemon og drager, før det nok en gang ble ps3 og Litle Big Planet.

Til og med håret mitt er med meg i dag :D Har egentlig litt krøller, og det kan være litt uregjerlig til tider. Slik ser jeg ut med krøller.

Meg med krøller

Meg med krøller

Litt idiotisk koposisjon på bildet, men måtte se opp mot en lampe for å få nok lys til å ta bildet :D

Nå ser jeg frem til nok en kos kveld på sofaen, håper tv’n skikker seg såpass at jeg får sett noe sammenhengende i kveld.. og gjør den ikke det, så får jeg sette på en film eller noe :D

Ha en fortreffelig kveld.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (6) 21. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Tirsdag i tåke og regn..

.. og jeg koser vettet av meg. Sitter her med te, teppe, tv og kataloger forran meg. Ikke en gang dårlig signal på tv pga lavt og tett skydekke får meg i dårlig humør.

Har vært hos en god venninne og hjulpet med litt vasking i dag da de skal flytte snart. Ble en del knaing i en god liten rund gutt på 9mnd også, fy så gode de er på den alderen. En salig bæsjebleie ble det på meg også :D Ble en tidlig start på dagen, så er litt trøtt og god inni meg i kveld.

Minsten har endelig fått venninna si på besøk, så nå er det PS3 og film på gang, de har vært ute i regnet (ufattelig da min sønn hater regn!) og lekt med ball. De styrer seg så fint sammen de to, merker nesten ikke de er tilstede.Vi skal få låne henne helt til torsdag. Det blir stas. I morgen skal vi på akvariet tenkte jeg.

Nå skal jeg lage meg nok en kopp med te, tror jeg tar te “Fra bestemors hage” denne gang, krøller bena opp under meg i sofaen, og bare nyter kvelden.

Ha en fin kveld.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (5) 20. juli, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00