Spotify på datan og rotte som nakkevarmer..

Kommentarer (2) 30. august, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Sitter på kjøkkenet, har Ruskemusa ute av buret, hun sover nå på nakken min og avgir utrolig mye varme, spotify suller på datan og jeg kjenner at Jon Blund er langt borte. Minsten ligger på rommet sitt og sover, det hersker fred og stillhet i leiligheten. Har dempet belysning på kjøkkenet, har organisert økonomien for september, gleder meg til jobb i morgen. Kjenner at livet er godt på mange vis.

Har fått ros fra både medarbeidere og øverste hold på jobb, både som enkeltperson og som avdeling, så rosen går til både meg og de jeg jobber sammen med. Det er en deilig følelse, og det er en god start for ny jobb og nye kollegaer.  Det er også godt å glede seg til å gå på jobb, selv om man på fredag var avsindig sliten av forskjellige grunner. Jeg angrer ikke en dag på jobbyttet, det er utfordringer nok i den jobben jeg har nå, og det er deilig å få lov til å bli glad i så mange skjønne små. Det er godt å skippe lunchen for å få rolige stunder sammen med de barna som er våkne, ha de på fanget, synge mykt til dem, stryke dem på ryggen.

Helgen har vært god med sol, varme, familie og moro. Skulle jeg hatt noe å utsette på hvordan livet er nå, så må det være det å ikke ha en annen voksen med min side som jeg kunne dele livet mitt med. Har endelig funnet trivselen i leiligheten jeg leier, det tok sin tid: 4 år. Nå føler jeg at det falt på plass. Har en plan for 3 år videre fremover, så får vi se om mannen kommer og forpurrer den planen… han er hjertelig velkommen for å si det slik, både av store og små.

Nå skal jeg slukke lysene på stua, si god natt til fiskene, og så skal jeg sitte å nyte roen en stund til, så får vi se om Jon Blund tar turen innom snart.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 • 1. carpe50  |  30. august, 2010 at 00:12

  *gjesp* .. god natt!

  Ja, det tar tid å bo seg inn!
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ah, det er hos deg Jon Blund har oppholdt seg så lenge i kveld altså? Kjenner nok igjen den gjespen ja!
  Ja det tok sin tid å finne trivselen.. hjalp med nyoppusset soverom og kjøkken, og en plan for hvor lenge man kom til å bli boende. Godt å ha noen fremtidsutsikter.

  God natt til deg også :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 2. BurnieBerit  |  30. august, 2010 at 00:33

  Blir snart kvelden her også, gidder ikke jobbe mer :-D Hilse rottaaaaaa
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ruskemusa ligger på nakken min og smårykker i søvne, smatter og endrer liggestilling. En skjønn liten krabat det her gitt :D Burde vært kvelden for lenge siden, men når andre bloggere oppholder Jon Blund, så må jeg nok bare pent vente til han kommer hit (legger ikke noe av skylda for våkenheten på den cowboystrekken på 2 timer i ste, neida). Du får ha en flott natt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00