Tanker en søndagskveld..

Sitter her på sofaen min, det er stille i leiligheten bortsett fra at jeg gjennom gulvet hører at husverten snorker. Minien sover også, kom hjem i dag etter 9 dager hos sin far. Jeg sitter her og lar de siste bildene av kjærlighetsfilmen jeg nettopp såg synke inn, og jeg kjenner en aldri så liten misunnelse. Happy ending så klart, men det er noe med hele settingen: mørke, sne som daler sakte, bare øyne for hverandre, selv om de har sine feil. Skulle gjerne vært i hennes sko bare en liten stund.

Jaja.. tenker misunnelsen går over til i morgen :) Og jammen har ikke husværten slutta å snorke, husvertinna har vel jaga han i seng så han kan snorke videre der :)

Ha en fin uke da :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (5) 10. oktober, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Hola! Eksotisk for en kveld.

Frøkna har vært på party i kveld, og tema var mexican fiesta. Jeg fikk da pris for beste kostyme, det var litt moro. Her kommer noen bilder av frøkna som for en kveld fikk være litt eksotisk.

IMG_9514resized

Skal tro hva senoritaen tenker på?

Skal tro hva senoritaen tenker på?

Bestemt dame :D

Bestemt dame :D

Hadde visst en litt mykere side også :)

Hadde visst en litt mykere side også :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (6) 10. oktober, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Å be om månen…

“Jerry, let us not ask for the moon. We have the stars”

Bette Davis, “Now, Voyager”

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (3) 9. oktober, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Det er rett og slett helg… på alle vis.

Helg.. å du og du så det smaker. Sitter her i sofaen og vurderer om jeg skal orke å rydde litt, slik at det blir kosligere å tenne alle telysene mine.

Etter en maratonuke på jobb i deilig vær, så er jeg faktisk sliten fra utsiden og inn og ut igjen. Har likevel en hærlig følelse i kroppen: det gir så mye å være sammen med de skjønne små, og jeg føler meg priviligert som får jobbe med slike mennesker som kollegaane mine er.

Har fått noen kallenavn også: Makaroni og Kekke. Ikke spør hvorfor. Det gir en glede uten sidestykke når man hører “KEKKE!!!” når jeg kommer på senvakt og de skjønne små er ute, eller når en annen god liten venn sier: “Makaroni?”, venter på at jeg sier “Ja?”, og barnet følger på med “synge litt ? ” eller noe annet. Tror jeg kan synge i timesvis….

Det er godt å stå opp 06.00 for å være på jobb 06.45 ( selv for ett F-menneske) når barna roper “Hallo!” før de har kommet inn ytterdøra. Deilig å sitte med de på fanget rett etter de har våknet fra middagsluren sin, mens de får tid til å våkne skikkelig.

Fant ut i kveld at det ikke var noe som hastet vedrørende skolearbeidet også, det lettet noen tonn fra mine skuldre, hadde litt angst for at jeg hadde misset noen frister. Så i kveld skal jeg rett og slett bare være meg, sitte på sofaen uten å ha så mye som ett grann dårlig samvittighet for noe som helst. Hadde meg ett raid på kjøpesenteret før i dag også, kjøpte litt stæsh til stua mi da jeg denne uka da jeg fikk hjem ett skap fra min avdøde bestemor. Så når kroppen nå bare får hvile litt, så skal jeg rydde og pynte litt, tenne litt lys.

I morgen skal jeg på kafe og lese fag, før jeg senere på kvelden skal på bursdagsfeiring der mexico er tema. Jeg skal da kle meg ut som en mexicansk frøken. Shoppa litt til det også i dag :D

Kvelden i kveld blir nok avslutta med å finne sofaen igjen, sette på spotify med mine totale favoritter, så blir det nok å synge en del tenker jeg. DET er lenge siden jeg gjorde. Kanskje det blir å lese litt mer om Stalin og det å vokse opp under hans regime. Kanskje jeg blir å slokne på sofaen før jeg har fått gjort noe av dette… men skitt au, det gjør ikke noe :D

God helg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (5) 8. oktober, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Det tragiske med å være alene…

Gårsdagen var trasig på mange vis. Sliten etter noen hektiske uker på jobb, studier og fotballcup sammen med min sønn. Så fikk jeg noen tilbakemeldinger på jobb som gikk på meg som arbeidstaker som gikk litt inn på meg. Følte jeg hadde gjort mitt beste med tanke på at jeg er alene med Minien, jeg er deltidsstudent, fulltidsarbeider, og den som har mest ansvar på den avdelingen jeg jobber på. Jeg skal i tillegg lære ett nytt yrke. Kan si jeg er sliten og har nok ikke gjort jobben min godt nok. Jeg har heldigvis kollegaer som har vett til å si fra til meg om ting som ikke funker, også om meg, så vi hadde en prat i går der dette kom opp. Det var forøvrig en god prat, bare så det er sagt.

Resultatet var at jeg gråt en skvett på slutten av dagen, følte jeg ikke fikk til noe som helst, tenkte på prøvetiden og at jeg kanskje sto uten jobb om en stund. Resten av dagen gikk til mye tankevirksomhet og jeg var så følelsesmessig nedkjørt etter disse ukene og dagen i går, at jeg faktisk gråt meg en skvett før jeg sovna. Rett og slett en pyton dag. Jeg kom frem til, i min tankevirksomhet, at mye av uenigheten kom av at jeg var i utakt med de som hadde jobbet der lenge, og at jeg måtte se til å skjerpe meg, forsøke å bli en bedre medarbeider og leder. Ikke det at alt var galt, og at vi ikke går sammen, men noen punkt må det likevel være dreisen på.

Det som er tragisk med å være alene er ikke det å ikke ha noen å snakke med når man har disse drittdagene (selv om det hadde vært nydelig ), men det er det å ikke ha noen å dele oppturen etterpå med.

Dagen i dag ble så utrolig mye bedre. Jeg hadde gått i meg selv, tenkt hvordan kan jeg bli bedre, og jeg såg mine medarbeidere i lys av meg og mitt i jobbsammenhengen. Bestemte meg for å ta ting til etterretning og forsøke å gjøre noe med det. Jeg kjøpte også sjokolade og kort til de to jeg jobber sammen med, skrev at jeg satte pris på dem som person og som kollega, jeg takket dem for at de var som de var, og at de var så tålmodige med meg. Jeg la dette i garderoben deres da jeg gikk for dagen. Har fått tilbakemeldinger i dag på at de har merket at jeg tok til etterretning det som ble sagt og at de satte pris på oppmerksomheten, og at de setter pris på meg som kollega og person. :)

Etter å ha kommet frem til det jeg gjorde, mine handlinger i dag, i tillegg til at dagen i dag på jobb ble påfølgende langt bedre, så har jeg tatt meg selv i å gynge litt mer når jeg går, og jeg nynnet på butikken når jeg handlet. Denne oppturen skulle jeg gjerne ha delt med noen.

I mangel på en bedre halvdel, så valgte jeg å dele dette med dere.

Ha en fortreffelig helg alle sammen, jeg vet jeg vil få en fin helg. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har noen flotte kollegaer.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (5) 1. oktober, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00