Endelig litt kreativ igjen :D

I år ble det ikke julemesse på meg, så desto kjekkere var det å få bestilling på ørepynt utenom. Så da har jeg laget ett sett med asymmetriske øredobber, skal levere det fra meg i morgen. Ble så fornøyd med disse at jeg vurderer å lage lignende til meg selv, litt andre fargern kanskje. Får se.

Måtte jo prøve dem på og se hvordan de ble seende ut da!

Måtte jo prøve dem på og se hvordan de ble seende ut da!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 23. november, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Hmm…

Har for tiden flytta hit ——–> laga ny blogg, litt usikker på om jeg skal ha begge steder. Foreløpig så beholder jeg begge. Har blitt litt dødt innpå her syns jeg, i alle fall på min blogg. Meeeen, det kan da ha noe med meg å gjøre også :)

Vi får se.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 22. november, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Søndag…

Sitter på sofaen, har for litt siden intatt en heller meget sen frokost, kroppen er sliten av en rolig helg. Har sovet mye og drømt mer. I natt tok jeg en rundtur i min barndom, men den stemte ikke helt selv om mye var reelt. Men man blir sliten av å drømme. Jeg såg der var noen ønsker om min barndom også, som jeg i etterkant har kommet frem at jeg ønsket meg. :) Men men, man har det livet man har, så får man bare drømme om det man skulle ønske.

Så nå skulle jeg dratt fram litt fag, men kroppen virker ikke.. tror jeg skal kule helt ned, bare hente meg inn etter en slitsom uke, og heller ta til på klesvasken. Må få rent noe ull. Kanskje lese fag i kveld.

Er litt deilig med slike dager også.

God søndag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 21. november, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Å bare se, lytte, eksistere…..

Satt en stund på kafe i dag, skulle lese litt fag. Liker å sitte på kafe og lese fag, blir ikke forstyrret av tv, data eller ting jeg burde gjøre. Møtte ingen kjente i dag, og har vel bare snakket med kafedamen da jeg bestilte kakaoen min. Jeg fikk lest om Metakommunikasjon og lek, spennende nok det, men jeg fikk obeservert en del rundt meg sånn innimellom. Jeg liker å sitte på kafe og studere mennesker, kan gjøre det i timer. Høre bruddstykker av andre sine samtaler. Deilig å bare sitte slik å se, lytte, eksistere. En god følelse. Fikk også sett både ene og andre da :)

God lørdag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (1) 20. november, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Med hånda på hjertet.

Da var frøkna tilbake på bloggen.

Det har vært noen tøffe uker, med arbeidskrav på skolen, 14 dager med sykdom (derav 5 sykmeldt), en liten reise, og foreldresamtaler på jobb. Har i grunn hatt nok å henge fingrene i for å si det slik.

Har hatt mye å henge fingrene i, men det er så verdt det. Merker det på jobb at det er stas, får utrolig mange kose-mose- bjørneklemmer av barna. Jeg som er tjuvsover av rang har ikke noe problem med å komme meg opp og på jobb til kvart på syv (noe som i seg selv er en bragd)

I dag ble jeg dradd med inn på stellerommet av en jente på 2 år,  og sa: ” Kom Makaroni, tisse doen.”  Jeg blir dradd inn på doen med ett hastversk som bare kan bety at man er tissetrengt,  og spør henne om hun skal på do, men hun ville liksom ikke det heller. Hun ordna trappa barna bruker opp til stellebordet, og lot en duplo legomann gå opp trappa og legge seg på stellematta. Jeg spør: “Åh, er det han som skal på do å tisse?”, hvorpå hun bekrefter. Jeg river da av en liten flik papir som vi bruker som underlag på stellematta og legger fliken under duplomannen, og sier at vi først må ta av bleia, så da må han løfte bena. Hun bekker bena på duplomannen opp. Jeg spør videre om han skal sitte på do også, hun bekrefter. Vi går til doen, og hun krever at han skal få sitte på den grønne doringen vår. Hun plasserer duplomannen med omhu fremst på doringen, og sier “Den var litt stor…..” og sikta til doringen. Jeg bekrefter og sier at hun må holde han godt fast så han ikke faller ned i doen, og så han ikke blir redd. Slik står vi en stund, hun holdende med begge hender rundt duplomannen, og jeg ser på henne og er spent på hva som vil skje videre. Så sier hun at han er ferdig, og nikker når jeg spør om vi skal tørke rumpa til duplomannen. Vi tørker og skyller ned. Inn igjen på stellematta og den minimale papirbiten, så later vi som vi tar på bleie. Etterpå går vi blide og fornøyde inn igjen på avdelingen. Jeg har fått en opplevelse, og hun har fått gjennomført noe hun syns var viktig. Jeg står og humrer for meg selv over hendelsen, da hun på nytt drar meg i hånda og kommer med nok en duplomann og sier  “tisse doen?” Heldigvis kom mammaen hennes og henta henne, ellers er jeg nok redd for at alle de 20 duplofigurene våre hadde fått seg en tur på do i dag.

Jeg tror jeg med hånda på hjertet kan si jeg har værdens beste jobb.

God helg :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 19. november, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00