Ett nytt år banker på…

… og hva tenker frøkna om det?

På mange vis har 2010 vært ett spennende år, ett utfordrende år, og ett godt år.

Jeg bytta jobb, og opplevde å forlate gode kollegaer til å komme til nye gode kollegaer, følte meg priviligert da. Jeg har vært mer sosial siste halvåret pga jobbsituasjonen, noe jeg setter pris på. Økonomien min fikk en liten oppsving, selv med trekk i lønna pga skolegang. Skolegangen ser ut til å gå bra, til nå i alle fall, og det er godt. Bare vel ett år igjen nå, så kan jeg sidestille meg med styrer i barnehage i tillegg til å ha bachelor i barnevern. Ikke ille. Og minstemann da, flinke lille vennen min. Han er bare sååå god. Glad i han ja. Må ikke glemme Ruskemusa mi da, utrolig glad i den rotta.

Jeg har realisert en drøm, har kjøpt meg alliansering, ett symbol på min sønn. Skal bli tre stener til slutt i den: fødsel, 15 år og myndighet. Jeg håper jeg kan er en støtte og hjelp til de som trenger det. Jeg trives i leiligheten jeg leier, setter pris på at jeg har de husvertene jeg har. Så klart noe som kunne vært bedre, men føler jeg har det bra tross alt.

Tanker for 2011.. Jeg skal realisere drøm to: kvitte meg med lån og skaffe meg ny bil. Drømmen er en liten rød Fiat 500. Målet er at det skal skje rundt sommeren en gang. Og jeg skal starte på mål nr 3: egenkapital til hus, men det blir ikke før til høsten. Menn? Kommer han så kommer han, jeg har det faktisk veldig bra.

Fra der jeg står nå så  er det godt  å se bakover, og det er lystbetont å se fremover. Det er en god følelse å ha.

Ønsker med dette alle bloggere et Godt Nytt år.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 30. desember, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

En helg å se frem til etter en vanskelig uke.

Denne uka har vært fullstappa… fin men utrolig slitsom da både Minstemann og jeg har slitt med magekramper. Det går diare og oppkastsyke i området her, og den er fæl: folk som får den ligger gjerne en uke eller mer før de har kommet nok til hektene til å kunne komme seg ut i verden igjen.

Tross mageverk og slapp tilstand har jeg da vært på jobb, ikke moro slik, men må til. Husarbeidet har fått hvile, og det ser deretter ut her… dessverre..Har bare sommersokker igjen å ta på også, for å nevne noe….

Det har også vært den store avslutningsuken for Minstemann. Med fotballaget har vi vært på Peppes Pizza og på “Harry Potter og dødstalismanene del 1″. Det var en utrolig bra film, men den var skummel, var en liten venn som hadde ett godt grep rundt armen min da ja. Dagen etter var det avslutning med klassen: først i svømmehallen der han for første gang turte å hoppe fra 3meteren. Så bar det tilbake til skolen for mat, drikke og sosialt samvær. Har vært koselig, men når man helst vil inta sofaen og bli bra igjen, da blir slikt litt tungt å komme igjennom.. i tillegg til lekser og alt annet.

Helgen som kommer er nok mer lystig ja :) Helsen er på stigende form, og vi får besøk av besteste Frøken Em. Da blir det sene kvelder med film, knask, rollelek, hobbyaktiviteter, ut i snøen, Litle Big Planet på Ps3, to kjære barn som kommer inn til meg og skal ligge litt på armen før de står opp skikkelig, latter og mye lyd. De er bestevenner de to, ett år mellom dem, og vokst opp som erterris. De er i sin egen vesle boble når de er sammen. Jeg får forstyrre kun når det er snakk om megling eller mat.

Jeg gleder meg skikkelig til denne helga. Bruker være deilige helger dette.

God helg :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (3) 9. desember, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Mer kreativitet :)

Blir ofte slik i juletider, at jeg får litt bestillinger og sånn på smykker og øredobber :) Det er et godt og kreativt pusterom i hverdagen, min rekreasjon.

Noen bilder her for å vise ørepynten frem :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (2) 5. desember, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Når isen synger….

… Ja da er den trygg, lærte jeg i helga.

En uke med advent og kalender er over og jeg sitter her og reflekterer. Vi har hatt en flott uke og noen flotte opplevelser. Det har også vært sykdom i form av feber, hoste, og magesjau.

Jeg laget en kalender til min vesle venn første julen han var til, og den dag i dag, 10 år etterpå, får han stjerner i blikket når vi skal ta den frem. Han sier at denne skal hans barn arve en gang. Jeg blir en smule glad og stolt da ja.  I denne kalenderen har jeg pakker, men også ting vi skal gjøre sammen, som baking, handling av julegaver, pynting av tre og annet. Han syns det er like stas alt sammen. I år skrev jeg også lapper til han der jeg fortalte han hva jeg var stolt over hos han, hva han var flink til, og hva han gjorde som var bra.  Han likte den vrien.

Julekalenderen som er 10 år gammel

Fredag sa kalenderen at vi skulle handle julegaver, og vi brukte 3 timer og ble ferdig med alle sammen. Jeg fikk også bestilt meg en alliansering med en diamant til meg selv. Skal ha tre steiner til slutt: en for min sønn sin fødsel, en for hans konfirmasjon, og en for når min sønn er myndig.

Lørdag sa kalenderen at vi skulle på skøyter sammen med hans bestefar. Han fikk da også skøyter i kalendergave, en gave han skulle fått til jul egentlig. Tenkte han måtte få dem nå om han skulle få bruke dem. Var en fin dag. Skulle ønske jeg kunne dele lyd med dere, for isen sang og smallt så det ljomet. Jeg må si jeg ble litt betenkt når jeg hørte det, men fikk da lære at når isen synger, så er den trygg. Det er da den vokser. Isen er farlig når den er heeelt stille…..

Det snødde litt, men humøret var på topp

Barnebarn og bestefar

Litt knall og fall ble det

Litt knall og fall ble det, men var likevel i godt humør

Mor fikk ta litt bilder gjennom isen :D

Mor fikk tatt bilder gjennom isen også :D

Etter skøyteturen var det besøk hos en god venninne og hennes familie. Vi skulle egentlig bake julemanner og sjokoboller, men minsten i huset ble syk med magejsau og feber, så da ble det bare kosekveld i stedet.

I dag har vi kommet oss hjem, rydda hus og fyrt opp. Så nå sitter minsten og spiller ps3, kaninen og rotta er på sofaene sine, og jeg roer ned for en ny uke med advent og jobb.

Ha en fin søndag og en flott ny uke.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kommentarer (5) 5. desember, 2010 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00