Uke 1 av 2011..

Kommentarer (1) 8. januar, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

… og hva syns jeg sålangt?

Sitter nå i godstolen min, varmer meg på peisovnen der flammene flakker lystig. Har levert arbeidskrav 2 til faglærer, satser på at det ble bra nok. Hører på musikk med øretelefoner, fantastisk lyd.. klarer av og til ikke å la være å synge med, selv om jeg ikke hører hva jeg selv synger pga at det er så høyt på. Fantastisk musikk også. Når jeg hører på denne musikken, så blir jeg flytende innvendig og føler meg helt i min egen verden. En slik følelse man får invendig når man er med noen man er skikkelig glad i, når man er opp over ørene forelsket, når man har det bra…Det er en god følelse. På utsiden av vinduet mitt er det styggevær: vind, hagl, regn… det gjør innsiden av vinduet mer koselig. Trivsel.

Uken min ja…

Har hatt en uke på jobb, og vi har fått 5 nye skjønninger på ca 1 år på avdelingen. 5 nye små troll å åpne opp hjertet for. Vi har trolig gjort god jobb på barnehagen i høsthalvåret, for etter vel en ukes fravær har gjort at vi blir overøst med klemmer hele gjengen. De er flinke til det skjønningene våre. Foreldrene også virker supre. Vi har fått nytt tilskudd av voksne på avdelingen også, ny pedagog som kom fra annen avdeling i samme barnehage. Går storveis bra. Så alt i alt føler vi oss veldig heldige på jobb for tiden.

Har vært litt dramatikk denne uka også. Fikk en melding på fjesboka som jeg ikke satte videre pris på, men life goes on. Men mister litt håp og troen på mennesker når de oppfører seg slik. Kan nesten virke som om enkelte har få eller ingen skrupler. Bedre lykke neste gang.

Kjenner jeg er litt rastløs i kroppen, finner ikke roen på en måte i kveld. Er litt trøtt, men har ikke lyst å legge meg. Plages litt av tanker i kveld… Går vel over det også. Ikke negative tanker slik sett, men tenker mye. Ventet på en pakke med film jeg bestilte i romjula, og den er ikke kommet. Kunne trenge den så jeg kanskje kunnet koble av litt.

Lurer vel egentlig på hva 2011 har å by på for meg.

God helg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

 • 1. BusybodyGirl  |  8. januar, 2011 at 19:04

  Så herlig å høre fra ei som er en av dem vi leverer ungene våre til :) Vi har vært så heldige at jenta vår har stortrivdes både i barnehage og på skole. Med gode venner og trygge voksne. Det betyr så utrolig mye for oss foreldre å se at barna opplever det som noe kjekt… og noe de mestrer.

  Håper 2011 bringer deg mange flotte dager og opplevelser!

  Og så håper jeg pakken din kommer snart ;)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Jeg føler meg egentlig priviligert for at jeg får lov til å ta vare på de søte små jeg da. Av alle yrker jeg har forsøkt så er det nok dette som troner på toppen. Kan være fordi jeg jobber på småbarnsavdeling der det er mye kos på agendaen… men jeg tror jeg hadde trivdes på storbarn også jeg. Gleder meg til februar fordi da får vi enda fler :D
  Håper du får ett flott år du også :D (pakken kom ikke i dag heller, sukk)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00