Med varmen i ryggen…

Kommentarer (1) 11. januar, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Sitter her og driver med jobbskriverier, kjenner at peisovnen varmer meg i ryggen, nyter følelsen. Har deilig musikk på øret. Ruskemusa sover i sleden på spisestuebordet, og jeg ser bare den lille rosa snuten vifte i været når det er snakk om en ny kopp te med honning i,  eller når en eller annen liten konfektbit suser forbi henne på vei til min munn.

I natt har jeg sovet godt og lenge. Ikke drømt en ting. La meg i går etter å ha sittet en god halvtime i massasjesetet mitt som både varmet og masserte og en god varm dusj etterpå. Kan virkelig anbefales. Våknet klar og pigg, og følte jeg hadde all verdens energi. Rakk til og med å dra på avfallsplassen med oppklipt juletre, malingsavfall, julegavepapir og bokser og flasker. Slapp jammen å betale også.

Ikke nok med det, kunne fortsatt konstatere i dag tidlig at jeg fortsatt hadde gått ned 1,5 kg i jula, ikke spør meg hvordan jeg fikk det til. Så alt i alt har jeg, uten å gå inn for det, klart å gå ned vel 6 kg siden i høst. Så jeg feira det med å putte på igjen navlepiercingen min, og ta på den buksa som var trangest i høst og oppdage at det ikke lenger føltes som  å være ei stappa pølse når jeg gikk med den. Ble ikke delt i to som en maur lenger. Så fortsette det slik kan jo sommeren bli rett så bra :)

Jeg sitter her og føler meg usigelig takknemlig for at jeg har det slik jeg har det. Føler meg ufattelig heldig som får gå på jobb hver dag og kna på så mange deilige små, har kollegaer som har godt humør, er arbeidsomme,  som sier fra om ting, og som er utrolig lette å ha med å gjøre. Min jobb som leder blir enkel da.

Nei, livet er egentlig utrolig godt for tiden. Selv ikke en høy strømregning får humøret ned. Håper det varer lenge,lenge, lenge. Og jeg håper at andre er like heldig som meg.

Ha en flott uke.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00