Nok en lørdag er på hell….

Kommentarer (1) 16. januar, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

.. og jeg har vært flink å karre meg gjennom en del sider av tørre fagboksider. Kvalitetsarbeid i barnehagen heter den boka, sikkert veldig god på mange vis, men åh så tørr. Snart ferdig nå.

Sitter i pysjen, har ikke tatt den av siden jeg sto opp i dag. Sovet 12 timer i natt også, og var vel klar for noen timer til. Deilig med slike dager der man ikke trenger å kle på seg. Håret i en eneste floke holdt tilbake fra ansiktet med en strikk. Barbent. Trenger bare å vaske ansiktet og pusse tenna så er jeg klar for senga igjen.

Minsten har hatt besøk i kveld av en kar fra klassen sin. Nå ligger de begge å sover på rommet hans. Minsten på solseng og gjesten i senga. Har egentlig vært en kos kveld, noe bordet viser.

Sitter og rydder i hodet mens jeg får ord og melodier levert rett i øret, biter meg fast i teksten på sangen “I’d rather dance with you than talk with you”. Den er så hærlig, så tatt på kornet for hvordan jeg av og til savner å ha det. Det å føle tostemtheten med en annen, der kroppen taler i stedet for munnen. Det er ikke noe som er mer forførend enn en mann som vet å bruke kroppen når han danser. Det at hver en fiber i kroppen vet hvordan man skal føre seg, der musikken lever gjennom kroppen, strømmer fra kropp til kropp. Og når det er følelser mellom de to som danser også.. da er det å danse magisk. Akkurat i kveld savner jeg akkurat denne typen tosomhet. Vet ikke om jeg får frem hvordan jeg tenker og føler om det, men når to som føler for hverandre danser og kroppene er samstemte, da er det bare helt utrolig sterkt.

Sukk, sitter på en hard spisestuestol og ser på sofaen.. var egentlig dit jeg var tenkt meg, se litt på tv…men jeg finner meg fanget i de smektende toner fra musikken som strømmer inn ørene. Enkelte sanger får meg til å føle så sterkt. Kan ikke forklare hva jeg mener på annet vis enn at musikken fyller hver en fiber i kroppen min, og at jeg dermed føler den med hele meg. Det er så intenst og deilig…

Ønsker dere alle en god natt…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

 • 1. Birgit_  |  16. januar, 2011 at 01:22

  Veldig deilig med “bare pysj-dager”, men jeg greier aldri å gjennomføre hele dagen, det er jo alltid noe man må/skal i løpet av dagen som krever påkledning.
  Desverre
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Hehe.. har vi først pysjdager, så har vi pysjdager. Er ikke så plaga med besøk og sånn jeg da, og jeg higer ikke etter å hente post i postkassa, så går egentlig veldig fint å gå i pysj hele dagen. Satser på en slik dag i dag også :D
  God søndag.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00