2011, og meg anno februar.

Kommentarer (2) 9. februar, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Nå har vi kommet ett godt stykke inn i februar, og jeg kjenner at selv om februar er min favorittmåned, så er der ikke så mye å hente. Jeg bruker nyte denne måneden. Februar er for meg vintersol, snøklokker, våryre fugler, mye bra å ta bilder av, og siste rest av å kunne kose seg innendørs med telys og varm kopp te. Flere av de jeg setter stor pris på i min omgangskrets har bursdag i februar. Jeg har bursdag i februar.

Februar anno 2011 ser ganske uoverkommelig ut. Skal ha 10 dager praksis i annen barnehage, noe som vil si en dårligere måned lønnsmessig da jeg blir trekt i lønn de dagene. Praksis betyr mye mer arbeid i forhold til skriving. Samtidig så gleder jeg meg til praksis, liker jo utfordringer. Så skal jeg jo gjøre alt det jeg skal gjøre i forhold til jobben da. Så må jeg ikke glemme arbeidskrav 3, og to frivillige arbeidsoppgaver i forhold til skole. Skal jo lese pensum også da, og skrive referat av det. Skulle hatt tid til å laget noen bursdagsgaver også, noe ørepynt, men finner ikke tid eller energi til det pr i dag.Skulle lest litt blogger også… får bli i april det tror jeg.

Har selv bursdag i februar, den 19 for å være nøyaktig. Begynner å nærme meg midten av 30 årene også… 34 år den 19 februar.  Blir trolig ut to kvelder sammen med forskjellige folk for å feire min dag og deres dag, ikke helt den store trangen til å ta den helt ut disse dagene, men ut skal jeg. Tror jeg trenger å lufte hodet litt.

Jeg får holde hodet over vannet i februar, og håpe på at energinivå stiger og tiden strekker til i Mars. Den måneden har tross alt normalt mange dager i det minste :) Jeg får holde fokus på eksamen i juni, og påfølgende økning i kompetanse. Om 1,5 år kan jeg inkassere nok en høgskoletittel, bedre lønn og fast jobb som pedagogisk leder. Det er en gullerot verdt å jakte på.

Enn så lenge får jeg kikke på dette bildet og tenke at jeg KAN se slik ut innimellom, men kanskje ikke i februar. Får grave frem igjen denne dama i mars. Hun som sitter og knotter på dette innlegget kjenner seg ikke helt igjen i dama på bildet, selv om det vitterlig er meg, en dag i januar 2011.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 • 1. Birgit_  |  9. februar, 2011 at 00:56

  Her er det i alle fall ikke mye som minner om vår, men snøføyke og uling rundt hushjønene.
  Men våren ligger og venter på oss et stykke fremme, vi får ta imot den når den kommer :-)
  Gratulerer med burdag, slikt må behørig feires ;-)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Takk for det :D Skal nok feire ja, håper bare hodet henger med.
  Misunner deg egentlig det været, godt å sitte inne da, kanskje om noe på utsiden gjørl opprør så blir det roligere inne hos meg?
  Får bare holdet hodet høyt og rette fokus mot Mars, så blir det vel bra tenker jeg.
  Kose deg i blesten :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 2. sjøsjuk  |  9. februar, 2011 at 16:23

  En kvinne i vannmannens tegn, holder alltid hode over vann! ;)
  Været det e som så, men lysere tider det kommer!Eg for gratulere med bursdag som kommer :)
  Snaddene bilde :) Resten det kommer :)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Blir faktisk både vannmann og fisk siden skillet er akkurat den 19. Vipper på grensa, men ble fiskene på sykehuset da :) Men uansett skulle man tro at jeg da var rustet ekstra godt til å holde hodet over vann…. eller i det minste holde meg flytende :) Liker mørketida jeg, sover så mye bedre da, men ser at kanskje kropp og sinn trenger litt dagslys etter mange måneder med mye mørketid.
  Takk for gratulasjonen og for kommentaren på bildet :) .. så får jeg håpe som du sier, at humør og energi kommer mer og mer utover våren.
  Ha en fortreffelig kveld.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00