Min sønn….

Kommentarer (3) 18. februar, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

… ja han er bare noe for seg selv.

I dag var vi på kjøpesenteret for å handle en bursdagsgave til en venn av min sønn. Minsten hadde med egne penger fått i bursdagsgave i september (flink å spare vet du)  og han var tenkt å kjøpe seg noe på en leketøysbutikk.

Vi gikk forbi en butikk der det hang en bluse jeg syns var fin. Jeg måtte jo bortpå å klå litt på den, men det gjør jeg egentlig relativt ofte på slikt, men går like ofte videre og tenker ikke mer på det. Minstemann dreier inn i butikken og spør hvilken størrelse jeg bruker, grabber en og spør om denne er passelig i størrelse. Jeg skjønner med en gang hvor han vil hen, og prøver å gå ut av butikken og sier at det trenger ikke han å tenke på. Men gutten er standhaftig og VIL vite om den passer. Da må jeg rett og slett bøye meg ned, gi han en klem og si at: “Vennen min, tanken du har nå er veldig fin, og den beste gaven jeg kan få av deg. Vet du vil være snill, men du skal ikke bruke 400 kr av bursdagspengene dine til å kjøpe en så dyr gave til meg. ” Han sto på sitt og mente at klart skulle han kjøpe meg en gave, det var hans penger. Det kunne jeg ikke argumentere mot, men sa at han ikke fikk lov til å kjøpe meg en så dyr gave. Det kunne han gjøre når han var litt større og hadde en lørdagsjobb som gjorde at han tjente egne penger. Bursdagspengne skulle han bruke på seg selv.

Vi gikk ut av butikken, jeg såg han var litt snurt. Jeg fortalte han at hele denne episoden egentlig var en av de beste gavene jeg kunne fått, for han var så snill og god og tenkte på mamman sin. Jeg sier videre at om han virkelig vil kjøpe meg noe, så kan vi gå på Glitter slik at han kan finne noe der. Jeg la til at jeg ønska meg en ny blomst til å pynte håret med.

Han sier ok til det, og jeg venter utenfor. Kjapt ekspedert, han vet hva han vil den gutten. Så skal vi på Ica Maxi og kjøpe kattesand til min mor, og inn der gidder han sjelden bli med- han stikker inn på lekebutikken som ligger vegg i vegg, han.  Når jeg har betalt og skal kikke etter min sønn, så står han rett bak meg med ett smil om munnen og rekker meg en innepakket bukett med blomster. Da har han på eget initiativ gått inn på blomsterbutikken som også ligger vegg i vegg med der jeg skulle, og kjøpt en bukett til meg.Jeg ble skikkelig glad, den gutten har skikkelig omtanke, kan ikke si annet.

Hva annet kan man da gjøre enn å gi en kosemoseklem og takke, og smile fra øre til øre. Pakket opp da vi kom hjem og fikk en rød rose til å ha i håret, og en bukett med gulrøde roser.

<3 min sønn <3

Jeg er bra heldig jeg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

3 kommentarer

 • 1. Tale  |  18. februar, 2011 at 19:04

  Så koselig!! :-D Og bra at du ikke lot han kjøpe den blusen.

  Ja det var en flott ting av han å gjøre. Fikk helt hetta jeg når han ville kjøpe den blusen til meg, så jeg prøvde å finne en løsning der han fikk kjøpt noe, uten at det gjorde ett for stort innhugg i lommeboka hans. Jeg var fornøyd med den rosen til å ha i håret jeg. Men ble litt rørt over buketten også da. Han tilsto hva den kostet, og det var heldigvis ikke så mye. Når vi kom hjem vaska jeg håret og satte det opp, og putta i blomsten :) Da ble han litt stolt :)

  God helg til deg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 2. sjøsjuk  |  18. februar, 2011 at 21:29

  Det er ikke annet og si, det god sønn du har :)
  Fin kveld til deg og din sønn :)

  Ja han er en fin gutt… håper bare han holder på det når han blir større. En fortreffelig kveld til deg også :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 3. Birgit_  |  19. februar, 2011 at 13:00

  Kjempeflott gjort av både sønnen din og deg :-)
  Og veldig viktig å omsette ord i handling, som du tydeligvis gjorde.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Og nå har jeg sneket tilbake litt penger til han, så har han i realiteten ikke brukt særlig av bursdagspengene sine på meg :) Men god gutt er han ja, uten tvil.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00