Åh… denne våren kommer til å bli laaaaaaaaaaaaang….

Kommentarer (2) 27. februar, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Det er sikkert! Grunnen? Jeg har endelig fått muligheten til å gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge, nemlig å invitere med meg min mor på en ukes ferie til Paris i sommer, sammen med min sønn og meg. Har sittet siste dagene og funnet flybilletter og hotell, og nå er alt booket og betalt.

Hvorfor dra med seg sin mor kan noen kanskje lure på? Vel, uten henne hadde min tilværelse de siste 8 årene blitt en god del vanskelig. Jeg gikk ut av ett forhold etter 7 år for 8 år siden, og hadde ikke full jobb. Minstemann var 3 år. På den tiden var det ikke lett å få seg full og fast jobb, så ble til at jeg hadde to deltidsjobber stort sett hele tiden. Selve jobbene varierte, men jeg hadde på den måten full lønn nesten. Deltidsjobber er ikke akkurat godt betalt, så tidvis jobbet jeg opp i 120 % og først da ble det tilnærmet lik en full årslønn, vel og merke på lavere nivå. Dette igjen betød jo at jeg måtte ha en del barnevakt siden jeg ofte måtte reise litt for å dra på jobb. En gang hadde jeg to jobber der jeg måtte kjøre tre mil i mellom, pluss ferge. Moro ikke sant? Min mor stilte opp og passet min sønn, uansett når det skulle være og hvor lenge det skulle være. Jeg slapp å betale en krone. Slik gjorde hun i alle fall de 5 første årene, og nå også, når behovet er der.  Hun er verdt sin vekt i gull den madammen der.

Nå, 8 år senere er min sønn blitt 10,5 år og han er meget selvstendig, så behovet for pass er langt mindre. Min økonomiske situasjon er langt annerledes også, tjener vel dobbelt av det jeg tjente da jeg jobbet dobbelt. Så da syns jeg det var på tide å hedre min mor for det hun har gjort for meg siste årene, samt endelig få kommet seg på en skikkelig tur sammen med min sønn. Det blir egentlig den første skikkelige ferien jeg har hatt på 10 år.

Såh.. våren blir laaang ja… for vi reiser i månedskiftet juni juli :D

Kjenner jeg er på en god bølge nå, føler at nå får jeg virkelig ting til å snurre, er litt der at jeg nå føler at ingenting er for vanskelig (om man ser bort fra det å  ha nok energi til den studiesaken min da). :D Jeg har fire mål jeg skal nå, og det ser ut til at jeg skal klare det.

Mål 1 har jeg fått til, og det var å kjøpe meg selv en alliansering til jul. Den glitrer på fingeren min nå. Jeg skal ha tre stener i den: diamanten er for min sønns fødsel, en safir når han blir 15 og en rubin når han blir 18. Mål to er ferien, og det er godt å kunne spandere på hotell og reise til min mor og sønn, og likevel ha lommepenger nok til å kose oss med ene og andre. Mål 3 blir å bytte til forholdsvis ny bil, og helst en Alfa Romeo MiTo. Mål 4. Penger til hus. Nå ser jeg det skimte i fremtiden, og det er utrolig godt.

Nei, dette her skal jeg få til :D . God søndag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 • 1. Birgit_  |  27. februar, 2011 at 21:24

  Flott :-) Dette greier du fint.
  Koselig at du ber med moren din på ferietur, det virker som hun virkelig har fortjent den :-)

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Det har hun så absolutt…Jeg hadde som sagt ikke klart meg de første årene uten hennes hjelp. Tror vi skal få det knallfint den uka :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 • 2. Lilleyam  |  8. mars, 2011 at 22:39

  Mammaer er ofte verdt sin vekt i gull :)
  Og så er hun nå veldig heldig også da, for det er slettes ikke alle unger som tenker over å takke for hjelpen, og i alle fall ikke på den måten du gjør det ;)

  *********************************************************************************************************
  Jeg vet nesten ikke hva godt jeg skal gjøre for henne jeg da :D
  Og ja, mammaer er verdt sin vekt i gull

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00