I have a dream… og jeg bobler over.

Kommentarer (1) 12. mars, 2011 av Sliceofheaven

Lagret under: Ukategorisert

Fine ord han hadde han der Martin Luther King. Jeg aner ikke om han boblet over når han hadde sin drøm, men jeg bobler til tusen.

Hvorfor bobler jeg? Jo jeg føler jeg har stålkontroll på livet og fremtiden min, jeg føler jeg lykkes og at jeg vil lykkes, jeg føler at jeg kan få til akkurat det jeg vil.

Lørdagen i dag gikk med til kurs med jobben for oss som er ledere (styrere, pedagogiske ledere og pedagoger) i hele vår organisasjon. Det var forelesninger og gruppearbeid. Jeg fikk forespørselen fra styrer om å legge frem for nær 80 kollegaer hva vår barnehage kom frem til i oppgavene. Fikk blink, thumbs up og klapp på skuldra. Jeg har null skrupler for å snakke forran folk :) og var nok grunnen til at jeg fikk oppdraget i dag. Neste gang er det noen andre som må til pers :) .

Men uansett, jeg fiksa dealen i dag, følte jeg fikk god innput hele dagen, og det gir en boost. På vei hjem kjøpte jeg en bursdagsgave og for å finne den måtte jeg innom en del butikker. Jeg kjente det boblet over av tanker og ideer om hvordan mitt hus, MITT hus (den gang det blir en realitet), blir å skulle se ut. Mens jeg gikk gjennom butikkene så formet rommene seg. Jeg vet hva jeg vil ha, og hvilke deler jeg skal inkorporere. Skal for eksempel bytte ut ene sofaen min med en gammel uttrekksseng  med madrass og en haug med forskjellige puter. Det skal bli MIN plass i stua. I den skal jeg ha tepper, puter, farger, mønster, tekstur, og midt oppi alt det der skal det ligge en katt og en hund. Jeg skal ha mønstra tapet som passer til de gamle stolene mine, må bare finne tapeten først og få en vegg å tapetsere.

Jeg skal ha en ny bil, enten det blir en Alfa Romeo MiTo, en Suzuki Swift, eller en Audi A1.  Jeg skal fikse eksamen nå til sommeren, og jeg skal fikse ett år til på skole og en eksamen til. Ved endt eksamen nr to stiger jeg i lønn pga ansiennitet, utdannelse og tid  i firmaet. Jeg skal ha ny tatovering, på leggen denne gang, og den skal symbolisere at jeg føler meg uovervinnelig nå. Den skal være bursdagsgave til meg selv etter endt eksamen nr to.

Det hjelper på selvfølelsen å få feedback fra leder om at man gjør en god jobb, og at man ikke vil bli mista, at man blir sett på som en ressurs.

Akkurat i dag føler jeg meg som Superwoman, og vet jeg kommer til å føle det slik leeeeeenge. Det er hærlig, livet er hærlig, jeg vet hva jeg vil og jeg vet jeg kommer dit. Hinder på veien blir nok bare føysa av banen.

Hurra for meg, her kommer jeg :D

God lørdag til dere som titter innom :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

Tilbakesporings-URL

Venner

Arkiv

Meta

 
Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00